Keuken

Het plaatsen van een keuken is De Allround Klusser toevertrouwd. In deze discipline komt zijn veelzijdig vakmanschap naar boven. Hij plaatst niet alleen, maar installeert het complete pakket, inclusief leidingen en elektriciteit. Dat in tegenstelling tot de traditionele keukensteller die verwacht dat voor aanvang van de werkzaamheden alle leidingen op de door hem aangegeven plaats aanwezig zijn. Aan u om te regelen dat die voorbereidingen dan afgerond zijn. Het betekent vaak meerdere dagen overlast.
De Allround Klusser komt enige tijd vóór aanvang van de plaatsing kijken welke voorbereidingen afgerond moeten zijn, wanneer uw droomkeuken geleverd wordt. In zijn planning neemt hij dat mee, zodat deze in één werkstroom vakkundig wordt geplaatst. Op die manier blijft de overlast voor u tot een minimum beperkt.
De Allround Klusser kan ook met u mee naar professionele toonzalen. En wilt u eerst eens vrijblijvend rondkijken, geen enkel probleem. Hij heeft voor u de nodige tips en adressen.
Steeds meer klanten kiezen voor een IKEA keuken. Het marktaandeel groeit. De drempel om zo’n keuken aan te schaffen is vaak de plaatsing. De ervaring leert dat De Allround Klusser daar de aangewezen vakman voor is.
De keuken neemt in elk huishouden een dominante plaats in. De Allround Klusser zorgt er met zijn vakmanschap voor dat het elke dag weer genieten is.

Kwaliteitsgarantie

De Allround Klusser is aangesloten bij het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakwerk, één jaar garantie en financiële zekerheid.

Wij stellen uw mening over de door ons uitgevoerde werkzaamheden op prijs!

Wij werken met:

Onze werkzaamheden

Contactinfo

De Allround Klusser
Remco Hondema
Willeskop 15
3417 MA Montfoort

Tel: +31 (0) 348 448 600
Mobiel: +31 (0) 6 224 092 70
E-mail: info@DeAllroundKlusser.nl
Facebook: De Allround Klusser Remco Hondema